Sivut

tiistai 9. helmikuuta 2016

129♥ Stressii ja maastoo!

Moikka!
En ole taas kirjoittanut muutamaan viikkoon. Osittain siksi etten ole oikeastaan tehnyt mitään ja osittain siksi että en ole saanut kuvia aikaisen pimentymisen takia. Myös koulu, poni ja yksinkertaisesti laiskuus ovat ottaneet osaa kirjoitustaukoon.


Stressaan yhteishakuja ja tiedän että stressaan siitä niin kauan kunnes olen haun tehnyt ja voin vain unohtaa koko asian. Yritän parhaani mukaan pitää blogin hengissä sinne asti josko sitten helpottaisi ja saisin ajatuksiin lisää tilaa blogijutuille.


Ressu on ollut nyt todella hyvä ratsastaa. Se liikkuu ihan kivasti, eikä ole enää niin jumissa. Käytiin sunnuntaina maastossa meidän "vakkari" porukalla: Minä - Ressu, Janita - Penni ja Nea kävellen henkisenä tukena. Reissu sujui hyvin paria naurettavaa ongelmaa lukuun ottamatta. Maastolenkkimme kesti noin 1 1/2 tuntia. Palaessamme tallille kävimme vielä pikaisesti kentällä ratsastamassa ponit läpi. Ressu oli ihan super ja kulki tosi rennosti eteen.


Nyt sunnuntaina olemme menossa maneesille hyppäämään ja toivon että saan kuvaajan mukaan jos vaikka saisin väsättyä teille sieltä jotain postausta.

 
 
♥:Jenna

2 kommenttia:

  1. Mukava kuulla että nyt on kaikki hyvin.
    Koulu on kyllä niin tärkeä asia että ei se haitta jos tää kirjoittelu jää hetkeksi :)
    Ressulle paljon rapsutuksia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo onhan se helpottavaa, toivotaan vaan että kaikki jatkuu samaan malliin. Joo niinhän se on ja vielä tässä vaiheessa elämää se on ekstra tärkeää. Rapsutukset menevät perille :)

      Poista