Sivut

perjantai 22. joulukuuta 2017

157. Mitä täällä tapahtuu?

Moikka! Ja Hyvää Joulua!

Oikeasti!? Missä kohtaa aika valui niin nopeasti että ihan just on jo joulu? Vastahan sitä oli kesä. Mustakaan ei oo täällä kuulunut pitkään aikaan mitään. Lukeeko kukaan enää nykyään blogeja? Itse nimittäin olen huomannut että nykyisin ei tule oikeastaan yhtään luettua muiden blogeja. Nykymaailma pyörii enemmän youtuben ja netflixin ympärillä...

Tonttukuvat (c) Veera

No jos ei muuta niin kirjoitetaan sitten edes ihan vaan omaksi iloksi. Ja tähän väliin pieni mainospuhe. Mulla on siis tälleblogille ja omille heppailuille oma ig tili jossa olen edes hieman aktiivisempi, joten jos kiinnostaa niin nimellä @koikkaloikkasia löytyy, menkäähän seurailemaan.



Tosiaan siitä on ihan hirveän pitkä aika kun mä oon viimeks tänne edes kirjoittanut ja vaikka jos mitä on ehtiny tapahtua. Muun muassa kakkakottareihin tippuminen, 2.sija ulkopuolisissa estekisoissa, 3.sija ulkopuolisissa koulukisoissa, ensimmäinen radanunohdus kouluradalla, ilman jalustimia hyppäämistä, tallin pikkujoulut ja vaikka mitä. Kaikkea en tällä hetkellä edes muista.

Tosiaan oltiin jokunen aika sitten ratsastuskeskus Ainossa estekisoissa ja tuli sitten tiputtua kakkakottareihin jotka pönöttivät keskellä rataa.. Täysin oma moka ja ensikerralla muistin kyllä kääntää katseen ajoissa menosuuntaan.

Aino kuvat (c) Jonna



Käytiin myös KiVa-tallilla kisoissa. Koulu- sekä estekisoissa. Menin molemmissa kisoissa Finalla ja mentiin HeB ja HeA luokat sekä 60cm ja 70-80cm. Koulukisoissa sijoituttiin helpossa b:ssä kolmannelle sijalle ja 70-80cm luokassa yllettiin toiselle sijalle.


Meillä oli tallilla pikkujoulutkin tässä joulukuun aluilla ja oltiin mukana esiintymässä Finan kanssa. Esiinnyimme joulu kur:ssä ja pukeuduimme lastenelokuvasta Frozenista Elsaksi. Meillä oli suhteellisen helppo ohjelma, joka sitten loppui musiikin ollessa vasta puolessavälissä, joten jouduin hieman improvisoimaan lopun.

(c) Isla

(c) Isla

Viimeisimmät kuulumiset ovat tämänviikon maanantailta (18.12.) kun meillä oli estetunti ja joulunkunniaksi päätettiin pitää vähän rennompi tunti. Puettiin poneille ja itsellemme hieman jouluhömpötyksiä ja pidettiin korkeushyppykisa ilman jalustimia. Olin ihan sairaan hauska tunti ja jalat kiitti mustelmilla kun aina räsähdin hypyn jälkeen suoraan etukaarenpäälle.

Kaikki tunnin kuvat (c) Veera








Mutta nyt mä toivotan kaikille hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta. Levätkää ja rentoutukaa.

<3:Jenna

(c) Veera




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti