Sivut

sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

135♥ Uusia tuulia

Moikka!
Suunnitelmat alkavat pikkuhiljaa selkeytyä. Jotkut ehkä muistavat kun noin vuosi sitten kirjoitin ratsastuskouluoppilaana lopettamisesta. Nyt alkaa näyttää siltä, että tehdään comeback takaisin ratsastuskouluun.




Ratsastuskoululla jossa ennen kävin vaihtui omistaja nyt kuun vaihteessa. Uusi yrittäjä Iina Tiitinen on tuonut tallille jo muutamia hevosia ja olen onnekkaana päässytkin tutustumaan Iinaan ja auttamaan häntä hevosten hoidossa ja paikan "kunnostamisessa".



En olisi vielä puoli vuotta sitten uskonut meneväni takaisin ratsastuskouluun, varsinkaan omasta tahdostani. Kuitenkin Iinaan tutustuminen ja hänen liikesuunnitelmiensa kuuleminen ovat muuttaneet mieleni aivan täysin. Iina vaikuttaa kaikin puolin huippu tyypiltä ja tietää mitä on tekemässä. Iinan lähtökohta tuntuisi olevan "asiakas on aina oikeassa" ja hän kuunteleekin muiden mielipiteet hyvin tarkasti ja pyrkii ottamaan ne myös käytäntöön. kunhan ne ovat vain toteutus kelpoisia.





Myös hevoset joita Iina on tallille hankkinut ovat kaikki todella mukavan oloisia ja oman persoonansa omaavia. Hevosia löytyy laidasta laitaan vaikkei niitä olekaan vielä kamalan suurta laumaa. Hevosia löytyy pienistä poneista isoihin hevosiin, herkistä vähän laiskempiin, siroista jykeviin ja tummista vaaleisiin. Kaikille varmasti löytyy joukosta omansa.




Jos teitä kiinnostaa kuulla Iinan suunnitelmista tai haluatte vain seurata hänen etenemistään yrittäjänä kannattaa käydä katsomassa hänen Facebook sivunsa.


♥:Jenna

2 kommenttia:

  1. tää oli tosi kivasti kirjotettu! on noi iinan hepat kyl ihan super ihanan olosia 😍

    VastaaPoista