Sivut

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ho. Back. Skot!

Moikka!
Taas tulee kaksi postausta samana päivänä ja kuvia on enemmän kuin laki sallii, mutta toivottavasti ei haittaa. Eli olin siis tänäänkin tallilla ja pidettiin Ressulle ihan rento päivä. Menin alkuun ilman satulaa jonkun 15 minuuttia jonka jälkeen otettiin ohjat pois ja vaihdettiin liina tilalle. Nea aloitti tekemällä ihan maastakäsin juttuja samoja joita minäkin myöhemmin.

Kuvat (c) Linnea Alapiessa ja Jenna Huovinen








Nea testasi että poni oli kuulolla ja ymmärsi kaikki käskyt. Nea vain kierteli ympäri pyöröaitausta ja lateli käskyjä joista ressu teki eri asioita. Kun lopulta tuli minun vuoro niin enhän mä osannut alkuunsakaan. Ainakin sellainen käsitys minulle tuli kun kaikki mitä tein oli jotenkin väärin. No pääpystyssä jatkoin ja lopulta alkoi sujua. Lopeteltiin sitten pikkuhiljaa ja mentiin tietä pitkin vähän kävelemään. Samalla tuli napsittu muutamia kuvia, mutta ärsyttää ihan kamalasti, kun kaikki kuvat joita musta ja Ressusta otettiin on sellaisia joissa mulla hiukset sojottaa kohti taivasta, kirjaimellisesti!




Tuli sitä rakennekuvakin napattua!



Totta kai heti kun pääsin kameran eteen mun hiukset yksinkertaisesti räjähti!




Kuvien ottamisen jälkeen vietiin Ressu sisään ja hajatiin se vielä kertaalleen. Heitettiin sille sadeloimi päälle ja lähdettiin viemään sitä laitumelle hetkeksi maistelemaan vihreää. Saihan se siellä sitten totta kai jonkun laukka spurtin, mutta kuvaajamme oli juuri lopettanut kuvaamisen...
Vietiin se sitten n. 15 minuutin kuluttua tarhaan ja poistuimme Nealle.








 Mitäs tykkäsitte tällaisesta enemmän kuva painotteisesta postauksesta?

14 kommenttia:

  1. Kiva taas lukee sun blogia :) kuvat on hienoja ja kiva kun niitä oli paljon! Teille kuuluu näköjään ihan hyvää? :) Ois kiva lukee jatkossaki teijän kuulumisia että pidä yhtä ahkerana tätä kirjottamista! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että mun blogista tykätään :) juu meille kuuluu oikein hyvää. Mitäs teille kuuluu? Ainakin kesän pysyy yhtä aktiivisena kun kerran aikaakin on, koulun alkaessa saattaa taas vähän kirjoitusvälit pidentyä, mutta ei lopu kirjoittelu kokonaan ;)

      Poista
    2. No ei meillä nemon kanssa kehumista mutta koitetaan pärjätä :D kiva kuulla :)

      Poista
    3. Kuis ny sillai? Ei kai Nemo sentän kipeenä ole?

      Poista
    4. No nyt ku se ois terve taas ni ei kengät oikee pysy ja kaviot repee ku ne on niin huonot ja nemo on ihan jumissaki ja muuta...

      Poista
    5. Auts... Huono mäihä käyny kyl teil! Toivottavasti teille ny alkais pikkuhiljaa hyvätki tuulet puhaltelemaan, ni näkis teitäki vaiks kisaradoil ;) mut tsemppii ja hyvää jatkoo :)

      Poista
  2. Joku taas edustaa, mä en kestä noita mun ilmeitä! :D

    VastaaPoista
  3. tuleeko yhtään videokuvausta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tarkoitus olisi. Huomenna kuvataan kisapostaus mutta en lupaa että siitä tulee julkaisukelvollinen. Me kuvattiin myös maanantaina se yksi myday mutta puolet videoista poistui vahingossa... :(

      Poista
  4. Tää oli kiva postaus! :)Ratsastatko muuten Iina-nimisellä valkosella ponilla, ku mainitsit Iinan tässä postauksessa? :-):-):-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En ratsasta ja oli pakko vielä lukea postaus läpi kun en muistaakseni maininnut sitä ja samaan päädyin myös lukemisen jälkeen :D Mutta tiedän ponin ja on samalla tallilla Ressun kanssa. :)

      Poista
    2. Voihan vietävä! Luin ite väärin ton "liina"-sanan! :`-D Mun oma moka... :-P t. Viivi

      Poista
    3. Haha... Niin vähän arvelinkin :'D

      Poista