Sivut

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Löysäilyä löysäilyn perään!

Moi! Kokoan tähän nyt lyhyesti meidän viikon, ihan vaan että näette mitä olemme puuhastelleet koko viikon kun nyt kerran aikaakin on, eikä postausta ole taas hetken tullut.

Kuvat (c) Nea Tani 

Maantai 8.6.
Maanataina tehtiin vaan maastakäsin juttuja ja käytiin maastossa vähän kävelyllä.


Tiistai 9.6.
Mentiin Linnean kanssa tallille katsomaan kun Nea meni Ressulla ilman satulaa. Tultiin melkein tuntia myöhempään kuin Nea joten Nea oli kerennyt jo laittaa ponin kuntoon ja kiivetä selkään. Nea oli kerennyt myös putoamaan pari kertaa ja olivat jo peruuttaneet kentältä ulos ja vaikka mitä muuta. Lopuksi mä menin sitten ehkä 10-15 minuuttia.


Keskiviikko 10.6.
Nea kävi tallilla harjaamassa ponin ja kävi sen kanssa ilmeisesti lyhyellä maastokävelyllä.


Torstai 11.6.
Mä menin Ressulla ilman satulaa ehkä 30 min. Mentiin vaan käyntiä ja ravia, eli ihan super rennosti.


Perjantai 12.6.
Ratsastettiin Nean kanssa puoliksi molemmat noin 25 min. Eli yhteensä 50 min. Mentiin ihan perus kouluratsastusta tavoitteena saada ponia jotenkin pyöreäksi, mutta eipä se nyt niin hyvä ollut. Positiivistä kuitenkin oli se, että poni oli reipas eikä koko aikaa kyseenalaistanut pitääkö liikkua vai saako maleksia. Työn halu palautui pikku lomalla.

Lauantai 13.6.
Ressun entinen ylläpitäjä Essi tuli ratsastamaan ja moikkaamaan Ressua. Ressu kulki tosi nätisti ja teki kaiken mitä Essi pyysi. Raukka parka oli aivan yltäpäältä hiessä, mutta vähemmästäkin tulee hiki. Lämmintä oli nipin napin 25 astetta ja aurinko porotti pilveettömältä taivaalta. Ei ollut ponilla muuta vaihtoehtoa kuin mennä suihkuun.


Sunnuntai 14.6.
Oltiin katsomassa Nean kanssa Järvenpäässä 2-tason koulukisoja. Oltiin siellä johonkin kolmeen asti ja sieltä sitten suunnattiin heseen. Kun saatiin massut täyteen mentiin tallille. Mä sain sitten kunnian liikuttaa Ressun tuolla vesisateessa. Menin ilman satulaa estekentällä ja poni oli tosi kiva. Alkuun vaan esteet kentän laidalla oli vähän  jänniä mutta lopuksi poni käyttäytyi kuin niitä ei olisi ollutkaan. Hyvin fiiliksin poistuimme vesisateesta.

 Oliko liian lyhyt ja tylsä postaus? Mitä te teette heppojenne kansa kun aijotte mennä todela rennosti?


2 kommenttia:

  1. Mukavaa oli lukea teidän viikosta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kun pelkäsin että on ihan tylsä tällanen lyhyt ja pikainen postaus :D

      Poista