Sivut

maanantai 20. heinäkuuta 2015

Käppäilyä ja Baanailua!

Moikka!
Nyt ei ole hetkeen tullut mitään postausta kun kone on ollut menossa ja itse olen ollut menossa. Vähän väliä oon jollain yötä tai joku on meillä yötä. Nyt sain kuitenkin vähän omaa aikaa joten ajattelin että on korkea aika näyttäytyä täälläkin.

Eli Ressulla oli 13.7. maananaina osteopaatti joka hieroi ressun. Osteopaatti kehotti parin seuraavan päivän aikana olla menemättä selkään. Käytiin siis keskiviikkona 15.7. Jaden kanssa kävelemässä maastakäsin maastossa. Poika oli Super kivan ja rennon oloine. Kuviakin tuli räpsittyä. Niistä suuri kiitos Jadelle!

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade



(c) Jade
(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

(c) Jade

Torstaina mulla oli Anitan koulu valmennus mutta harmillisesti ei tullut kuvia kun kamera unohtui kotiin. Valmennus meni kuitenkin ihan hyvin vaikka omat jalkani olivat kuin halvaantuneet. Ei ne vaan liikkunut minnekkään.

Eilen käytiin selästä samassa paikassa "debyyttimaastossa" kuin keskiviikkona. Ressu oli niin Super että uskaltauduin jopa laukkaamaan usemmankin kerran. Ärsyttävä sade pilasi kuitenkin kuvailu suunnitelmat joten tästäkään ei muuta kuin kännykkä laatuisia kuvia jotka ovat mulla kännykällä, joten tosi hankalaa saada oneelle.

Tänään menin ressulla aluksi koulua kentällä. Ressu oli hassu, jäi tosi tyhjäksi ulkoa ja oli tosi hidas pohkeelle. Loppuun kun ratsastaja ei enää jaksanut säätää lähdettiin katsmaan mitä poni tuumaisi peltorallista.

Kaikki seuraavat kuvat (c) Nea Tani





Ensimmäinen suora pellosta vain ravattiin, mutta kun poni tuntui kamalan laiskalta otettiin heti seuraavalla sivulla jo laukkaa. Laukat ja kaikki sujui tosi hyvin kunnes päästiin Nean viereen ja siitähän poni ei sitten enään lähtenyt. Aioastaaan jos Nea juosi vierellä poni suostui liikkumaan. Päästin toiseen päähän suoraa ja Nea ähti kävelemään edeltä jotta saisi kuvia. Ajattelin että laukkaankin jo vähän matkaa, mutta ressu halusikin mennä vähän kevyemmällä pepulla ja itten lensi taka jalat. Huusin vain jotain "Ressu EI" ja kun Nea kääntyi huudon suuntaan näki hän ressun takajalat minun pään takaa. Selässä pysyttiin ja laukattiin siitä loppuun. Poka oikein innostui ja kunnolla.






















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti