Sivut

sunnuntai 8. marraskuuta 2015

101♥ Kaipa sitä huonomminkin vois mennä?

Moikka!
Mä en tullut kertomaan teille mitään hyviä uutisia. Sen varmaan voi jo otsikosta arvata. Kerroin teille pari viikkoa sitten meidän klinikka reissusta ja sairaslomasta, no nyt olemme kävelleet sen kaksi viikkoa ja viime torstaina koitti totuuden hetki. Anita tuli katsomaan miten poni liikkuu ja voi ylipäätään.

Anita juoksutti Ressua ympyrällä ja sanoi melkein heti, että se on edelleen todella epäpuhdas. Se ei ollut niin haluton kuitenkaan liikkumaan kuin sinä torstaina kun mulla olisi pitänyt olla se estevalmennus, poni oli kerännyt energiaa sairaslomansa aikana, joten se oli oikeastaan aika innoissaan päästessään töihin. Kuitenkin jalat olivat jonkin verran kipeät ja se haitasi ponin menoa.

Katsottiin sitten hetken aikaa jos epäpuhtaus olisi johtunut jäykkyydestä, niin kuin yleensä lomien jälkeen on ollut. Kuitenkin muutaman laukan jälkeen poni meni melkein jalattomaksi, joten sairastelu jatkuu ja maanantaina ollaan taas menossa klinikalle. On siinä edes yksi positiivinen puoli, sieltä saa hyvää ja ilmaista kaakaota!

Mutta juu, tämä postaus oli nyt vaan lähinnä tällainen pikainen ilmoitus, jotta pysytte mukana meidän menoissa. Tällä kertaa lähdemme klinikalle hieman isommalla porukalla joten voi olla, että saamme tehtyä jonkun videopostauksen klinikka reissusta.

Jottei tämä postaus jäisi aivan kuvattomaksi tässä on tällainen video jonka tein aikani kuluksi. Kertokaa toki mielipiteitänne videosta ja haluatteko että toteuttaisimme sen klinikka postauksen?

4 kommenttia:

  1. voi ei.
    toivotaan ettei ole mitään vakavaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt ei klinikalla selvinnyt oikeastaan mitään... Enemmän selvii kun jaksan raapustaa sen klinikkapostauksen.

      Poista
  2. Toivotaan toipumista Ressulle. :( Ja klinikkapostaus olisi mun mielestä kiva. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toivotaan! Juu kyl mä jonkinlaisen postauksen siitä rustaan heti ku jaksan :)

      Poista