Sivut

torstai 8. lokakuuta 2015

Hyvää, huonoa ja kaikkea siitä väliltä.

Moikka!
Oltiin lauantaina (3.10.) Ressun kanssa pellolla tarkoituksena juoksuttaa sitä ja lopussa mennä ehkä hieman selästä käsinkin. No yritykseksihän tämä vain jäi, sillä poni oli aika moinen porsas. Kun sen yritti saada ympyrälle se jäi joko pyörimään ihan mini ympyrää ja kääntyi muutaman askeleen päästä kohti. Tai jos saatiin poni ympyrälle niin se sai jonkun kohtauksen aina ja tähti kunnon pukkirodeota eteenpäin.
 




 
Yritettiin kaikki siinä saada poni toimimaan mutta ei se oikein toiminut. Joka kerta se vain kääntyi kohti eikä suostunut liikkumaan eteenpäin. Päätettiin poistua sitten estekentälle ja päästää poni sinne irti jos se siellä suostuisi juoksemaan, no eipä suostunut. Jätkä meni vaan ensimmäiseen nurkkaukseen jonka näki ja alkoi mupeltaa ruohoa. Kun pyysimme sitä eteenpäin se vain yritti potkia ja käydä päälle. (Ressuahan ei siis kiinnosta pätkääkään vaikka pomppisi tasajalkaa sen takana ja hakkaisi raipalla maata ja heittelisi kiviä sitä päin. Tätä me siis teimme, tuloksena vain juoksutusraipan hajoaminen ja omistajien tuohtuneet mielet.) Saatiin poika sitten kiinni ja vietiin se pyöröön juoksemaan.
 




 
Koska juoksutusraippa hajosi siitä ei oikein ollut apua pyörössäkään. Saatiin me sitä poikaa ajaa eteenpäin varmaan 20 minuuttia ennen kuin se edes ylipäätään harkitsi laukkaan siirtymistä. Saatiin me muutama pukkihyppy, mutta ne oli kyllä enemmän protestointia kuin innostusta. Lopulta Ressu meni hyvin molempiin suuntiin joten päätettiin lopettaa.
 



 
Meillä on nyt tavoitteena saada ressu opetettua kärryille. Me ollaan nyt ohjasajettu sitä ja sunnuntaina kokeiltiin mitähän herra sanoisi "aisoista". Treenattiin vähän puukapuloilla jotka siis esittivät aisoja. Ensin oli vain yksi aisa toisella puolella sitten tuli toinen toiselle puolelle ja ne kulki vierellä. Lopulta poni sai molemmat aisat itse vedettäviksi ja meni tosi hyvin.
 


 
Maanantaina menin ilman satulaa ja Ressu oli varmaan reippain koskaan. Toisaalta se juoksi kyllä alta eikä ollut kunnolla avuilla, joten siinä meni sekin hyväpuoli. Alussa Ressu vaikutti tosi kivalta ja oli tosi hyvä mutta laukkojen aikana alkoi ilmetä ongelmia. Lopussa kun yritin nostaa laukkaa Ressu vaan ryösti ja rupesi pomppimaan paikallaan tai sitten se nosti laukan ja tiputti sen heti takaisin raville.
 

 
Tiistaina mulla oli "kenraali" harjoitus sunnuntain estekisoihin. Menimme siis Anitan kanssa esterataa ja olen yllättynyt kuinka hyvin meillä meni. Poni kääntyi kuin pennin päällä kun kokeiltiin uusintateitä. Harmittaa vaan niin kovin kun pakkanen söi kamerasta kaiken akun eikä kamera luonnollisestikaan toiminut enää sen jälkeen.
 

 
Meillä on aika mielenkiintoinen viikonloppu tulossa pohjustamaan syyslomaa, mutta en kerro teille nyt hirveästi siitä sillä ajattelin kuvata jonkun my week tyylisen videon. Voisin myös kuvata syyslomalta jonkun Ressun viikko videon jos teitä sellainen kiinnostaisi? Ehdotuksia tulemaan vaan!

2 kommenttia:

  1. Ressulla oli ihan oma meno näköjään :) ei se aina onnistu.
    mielenkiinnolla jään odottamaan tälle jatkoa.....
    Mukavaa syyslomaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo omat bileet oli pystyssä :D kiitos samoin! :)

      Poista