Sivut

torstai 15. lokakuuta 2015

Punastelua!

Moikka!
Mulla oli eilen Anitan valmennus. Mentiin ihan perus koulua ja Ressu oli aika hyvä. Ei mikään paras mutta kun oma asento löytyi niin alkoi ponikin kulkemaan ihan kivasti.




Aloitettiin ihan normaalilla käyntityöskentelyllä jossa tarkoituksena oli saada poni rennoksi pyöreälle kaulalle ja kävelemään takajaloilla eteen. Se onnistui vähä vähältä paremmin ja lopulta poni oli ihan ok.





Siirryttiin sitten ravityöskentelyyn ja otettiin ihan ensimmäisenä pari kierrosta vaan reipasta kevyttä ravia ympäri kenttää, jotta poni vähän lämpenisi. Pikkuhiljaa alettiin vaatia enemmän ja enemmän ja lopulta löysinkin itseni ympyrältä hiki valuen.







Tehtiin tällä kertaa aika paljon ravityöskentelyä ja harvinaisen vähän laukassa työskentelyä. Anita korjasi mut istumaan hyvään asentoon ja mun oli paljon helpompi ratsastaa jalalla. Varmaan ensimmäistä kertaa ikinä jalan käyttö oli helppoa. Myös hyvän keskivartalon asennon avulla Ressu rupesi menemään kivan pyöreänä.
Laukassa oli alussa vähän hankaluuksia saada poni eteenpäin ja muutama poni kohtauskin saatiin.








Tässä vielä aika lyhyt ja vaatimaton videon tynkä valmennuksesta.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Ihanat noi punaset kamat :3 Ja tosi kivan näköistä menoa sulla ja Ressulla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Kerranki päätettiin olla ihan sävy sävyyn. Kiitos paljon! Sä meet kans tosi hyvin kaikilla vuotavan hepoilla ;)

      Poista