Sivut

perjantai 2. lokakuuta 2015

Pomppuja pomppuja ja vielä kerran pomppuja!

Moikka!
Mulla on nytten ajatukset aivan sekaisin ja niin paljon kiireitä, että blogi jäänyt valitettavasti vähän huomiotta. En kyllä millään haluaisi kirjoittamista lopettaa enkä kyllä vähentääkkään, mutta kuvaajasta on välillä vähän puutetta ja jos saan kuvia en jaksa kirjoittaa ja pstaus jää tekemättä... Tuttu fiilis?

No mutta asiaan! Niin kuin otsikosta jo huomata saattoi ollaan taas alettu likkimaan vähän enemmän Ressun kanssa. Viimeviikolla kokeilimme mitähän poika tuumaisi irtohypytyksestä ja poikahan oli aivan onnessaan. Se vaan kiisi yli esteiden aina 110cm asti. Olisi poika varmasti hypännyt suurempiakin, mutta kun ei sillä nyt viimeiseen vuoteen ainakaan ole hypätty mitään suurempia niin ajateltiin että hiljaa hyvä tulee. Kuvistakin näkee, että poni nauttii joka hetkestä!












Mulla oli tänään Anitan estevalmennus ja en voi muuta tehdä kuin hattua nostaa. Kuskin mokista huolimatta poika vaan meni. Tuli eteen okseri, laine, renkaat ihan mitä vaan yli mentiin! Valmennuksen pääajatuksena oli harjoitella rataa sillä olemme menossa nyt 11.10. MänRalle kisoihin. Mennään "verkka"-luokkana 40-50cm ja "pää"-luokkana 60cm, koska siinä n seuramestaruus. Mua jännittää ne kisat aika paljon, mutta tämän päivän tunti vei kyllä melkein kaiken jännityksen pois. Enään vain kova odotus ja into on jäljellä.














Näin syksyn kunniaksi olen polttanut nyt kynttilöitä ja ottanut niistä myös jotain kuvia ja syksyn värien innoittamana pääsin myös ulos kuvailemaan kaikkia ihania värejä.




















Ekaksi katoin että tässä lehdessä on vain muutama ötökkä, mutta toisin kävi...











Mitäs tykkäsitte? Ja onkos teillä tiedossa lähiaikoina mitään kisoja?

4 kommenttia:

  1. ihania kuvia ja mukavaa syksyä teille. Repalle rapsutuksia ja onnea kisaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Rapsutukset menee perille ja hyviä syksyjä sinnekin. :)

      Poista