Sivut

torstai 10. joulukuuta 2015

♦Luukku 10♦



Moikka!
Tänään ajattelin että voisin vähän jakaa blogin kirjoittamisen hyviä ja huonoja puolia. Blogini ei ole mistään suosituimmasta päästä, eikä minulla täten ole niin suuria paineita blogin suhteen. Mutta aloitetaan!

Aloitetaan ensin risuista, jotta loppuun jäisi positiivisempi fiilis.

- Välillä on todella raskasta pitkän päivän jälkeen mennä koneelle siirtämään kuvia ja kirjoittamaan postausta ja usein väsyneenä postauksen sisältö vähän kärsii. Silloin kannattaisi varmasti siirtää postausken julkaisu seuraavaan päivää, mutta totta kai juuri silloin tulee jotain muuta menoa ja postauksen julkaisu venyy ja venyy kunnes tajuaa että julkaisu ajankohdan piti olla jo pari viikkoa sitten.


- Kuvat. Kuvat ovat usein stressaava tekijä. Jos kuvia ei ole tai ne on huono laatuisia ei koko postausta haluaisi edes tehdä. Joskus kun ei kuvaajaa saa moneen viikkoon alkaa olla jo ongelmana millä postaukset kuvittaa, kun kaikki kuvat ovat vilahdelleet postauksissa ainakin 100 kertaa.

- Mitä kannattaa julkaista. Usein itsekkin mietin millaisia kuvia ja tekstejä kehtaan julkaista. Välillä jotkut kuvat saattavat antaa väärän ensivaikutelman, josta tulee myöhemmin sanomista. Tottahan se on, että kaikkilla menee välillä huonosti ja tilanne kuvat ovat aina tilanne kuvia. Kuitenkin pohdin aina millaisen kuvan haluan omasta ratsastuksestani antaa ja ylipäätään itsestäni..



+ Blogin kirjoittamisen yksi varmaan parhaimmista puolista on se, että saa päiväkirja tyyppisesti asiat muistiin ja vanhoja postauksia lukemalla muistot tulevat väkisinkin mieleen.

+ Sanavarasto ja kirjoittamistyyli kehittyvät.


+ Ennen kaikkea tämä on hauskaa, vaikkakin välillä hieman stressaavaa. Positiivinen palaute ja sivujen suuret katsoja määrät saavat aina hymyn huulille.

+ Tietokoneen näppäimistön ohella myös kamera tulee tutuksi. Kuvaaminen on hauskaa ja aina uusien asioiden oppiminen on mukavaa. Aina voi havitella vieläkin täydellisempää ja taidot karttuvat koko ajan.

Linkkailkaas blogejanne kommentteihin, sillä olen toteuttamassa blogien arvostelu postausta.

 
♥:Jenna

8 kommenttia: