Sivut

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

♦Luukku 20♦


 
Moikka! Jouluhan on hyvin kiireistä ja stressaavaa aikaa. Onko kaikille joululahjat ostettu, onko tarpeeksi ruokaa joulupöytään, missä ja kenen kanssa joulua vietetään ja mistä kuusi hommataan.
 
 
Joulun suurin stressi koskee varmasti eniten aikuisia ja varsinkin perheiden vanhempia. Lapsille ja sukulaisille on ostettava joululahjat ja ruokaakin joulupöydässä olisi hyvä olla. Kaikkien muiden töiden ohella pitäisi jakaa miettiä missä välissä siivotaan ja haetaan kuusi, paketoidaan lahjat ja leivotaan.
 
 
Jouluna halutaan muistaa kaikkia tärkeitä ihmisiä. Joulun hengen tulisi olla rauhallinen ja rento. Sitä se ei kuitenkaan ole joulukuun ensimmäisestä päivästä aaton aatto iltaan mennessä. Kuitenkin kun herätään aatto aamuna ei stressistä ole tietoakaan. Kaikki vain rauhoittuvat puuhailemaan omien jouluperinteiden mukaisia asioita ja fiilistellään joulua. Mikä tämä mystinen voima jota kutsutaan siksi kuuluisaksi joulun taiaksi oikeastaan on?
 
 
Joulussa on taikaa. Kuinka se saa ihmiset yhteen ja välittämään toisistaan. Kuinka se saa kaikki rauhoittumaan ja rentoutumaan? Se on todella omituista kun sitä rupeaa näin ajattelemaan, mutta kuitenkin todella ihanaa ja kaunista.
 
 
Joulussa ehdottomasti parasta on se tunnelma ja ruoka! Jouluna on ihan okei syödä vaikka kymmenen levyä suklaata ja mielin määrin pipareita ja joulutorttuja. Joulun tunnelman kruunaa se odotus. Rentoa ja ihanaa yhdessä oloa varjostaa pieni odotus nimittäin joululahjat.
 
 
Itselleni joululahjat eivät ole pääasia. Mielestäni yhdessä olo on tärkeämpää kuin yksikään paketti. Se että kaikki ovat iloisia ja onnellisia siitä, että saavat viettää aikaa juuri niiden ihmisten kanssa. Se jos jokin on mahtavaa, osaa arvostaa niinkin pientä asiaa. Ovathan joululahjat kuitenkin kivoja, en minä sitä kiellä. Niitä on kiva saada ja vielä ihanampi antaa. Paras tunne tulee kun olet ostanut toiselle ihmiselle jonkun lahjan ja sillä pienellä vaivan näöllä saat henkilön itkemään onnesta. Jo 20€ saa todella hauskan lahjan.
 
 
Joulun odotus on kiireistä ja stressaavaa. Pian se kuitenkin on ohi ja saamme olla yhdessä meille tärkeiden ihmisten kanssa. Nauttikaa siitä! Huomenna nähdään.
 
 
♥:Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti