Sivut

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

♦Luukku 2♦


Moikka!
Ajattelin tässä luukussa kertoa teille mun tavoitteista lähinnä ensivuodeksi. Joten eiköhän vain aloiteta!

Ensi vuonna tavoitteena on totta kai kehittyä ratsastuksessa mahdollisimman paljon, mutta mistä sen sitten huomaisi että ollaan kehitytty? No minä ainakin pyrin saamaan Ressun joka kerta liikkumaan reippaasti eteen ja mahdollisesti myös liikkumaan rentona ja pyöreänä.


Esteillä haluaisin pikkuhiljaa alkaa menemään vähän isompia ja treenaamaan niitä enemmän. Jos saataisiin rytmiä esteisiin ja päästäisiin myös ryhmäestetunneille.

Kilpailullisia tavoitteitakin löytyy. Koulupuolella jo eteenpäin pyrkivä rata olisi suuri harppaus. Mutta jos kaikki menee nappiin miksi emme voisi startata loppuvuodesta jo HeB ratoja? Esteillä haaveilen jo metrin luokista tai miksi ei jopa suuremmistakin, mutta se ei ole tavoite jonka voisi vuodessa saavuttaa. Jos pääsisi starttaamaan 70-80cm luokkia se olisi jo mahtavaa.


Siinä taisi olla mun hevosin liittyvät tavoitteet, mutta ei kaikki ensivuoden tavoitteet. Tavoitteena ensivuodelle olisi saada joku opiskelupaikka. Päästä opiskelemaan jotain alaa joka kiinnostaisi. Jokin ala joka on tuottava, mielenkiintoinen ja työllistävä. Siinäpä onkin tavoite täytettäväksi.

Samaan kastiin voisi mennä numeroiden korottaminen. Olen yrittänyt panostaa koulussa ja vielä pitäisi jaksaa puolivuotta, jotta pääsee taas opiskelemaan. Niinhän se on että opiskele ja sinut palkitaan lisämäärällä opiskeltavaa. No oppiminen on kivaa ja opitut asiat ovat hyödyllisiä. Aina vaan ei jaksa ja se on ymmärrettävää. Silloin pitää vain levätä hetki ja yrittää jatkaa taas reippaana.


Millaisia tavoitteita teillä on ensivuodeksi?

♥: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti