Sivut

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

♦Luukku 9♦


Moikka!
Ajattelin tehdä tällaisen My furry friend tagin Ressusta. Ilman mitään ylimääräisiä löpinöitä mennään tagiin!

1. Mikä nimi?
Ressun oikea nimi on siis Record, mutta sitä kutsutaan Ressuksi.

2. Mikä eläin?
Jos joku ei ole siis vielä tajunnut Ressu on hevonen.


3. Mikä rotu?
Ressu on siis eestinhevosen ja connemaran risteytys.

4. Kuinka kauan on ollut lemmikkinäsi?
Ressu on ollut meillä hieman yli puoli vuotta. Se tuli 23.5.2015 ja puoli vuotta tuli täyteen 23.11.2015.

Kuva on siltä päivältä kun Ressu saapui Hannulaan.

5. Kuinka hankit lemmikkisi?
Ressun oli enne kaverillani puoliksi ja toisen puolen omistaja halusi myydä ponin. Kaverini ei millään olisi ponista halunnut luopua ja kyselikin multa olisiko meillä kiinnostusta ponin oston. Siitä se sitten lähti ja käytiin kokeilemassa ponia. Ensimmäisellä kerralla olin ilman valmentajaa ja Ressu pomppi vähän ja sinkoili sinne tänne. Se oli kuitenkin tosi kivan tuntuinen. Menimme sitten valmentajani kanssa katsomaan ponia ja minähän tipuinkin sieltä jo silloin ensimmäisen kerran. Poni oli kuitenkin tosi kiva, joten enään oli vain ostotarkastusta ja kauppakirjojen tekoa vaille valmista.

6. Kuinka vanha?
Ressu on syntynyt 27.10.2007 eli se on nyt kahdeksan vuotta. Vaikka hevosten ikä yleensä katsotaan vaihtuvan aina vuoden vaihtuessa tykkään itse pitää ressun iän sen syntymäpäivän mukaan, sillä ressu on kuitenkin syntynyt noin loppu vuodesta.


7. Millainen suhde sinulla on lemmikkiisi?
Mulle Ressu on tosi tärkeä ja vaikka se onkin välillä aika sika pystyn silti luottamaan siihen koko ajan vähän enemmän ja enemmän. Ei luottamus ole vielä lähelläkään 100%, mutta on se paljon paljon enemmän kuin silloin kun Ressu meille tuli.

8. Kummallisia piirteitä lemmikissäsi?
Ressu on todella kummallinen kaveri. Esimerkiksi jos se ei ole täydellisesti avuilla varsinkin esteillä, se saattaa ottaa äkkilähdöt ja heittää kavioita joka suuntaan. Ja vaikka Ressu tuntuisi siltä että se räjähtää käsiin se ei silti liiku mihinkään ja silloin pitäisi potkaista ja käskeä se liikkumaan, mutta harvemmin se onnistuu kun pelkää sen räjähtävän.


9. Suosikkiharrastus lemmikkisi kanssa?
Ressun kanssa parasta on ehdottomasti esteet! Haasteita löytyy paljon, mutta kun palaset osuvat kohdilleen on homma helppoa.

10. Lempinimiä?
Ressulla on vaikka kuinka monta lempinimeä, kuten Repa, Röpö, Ponski, Pallo, Nakkiraketti, Läski, Lihava, Mainio manu, Masi, Masi Pallopää, Hönö, Urpo, Tohelo, Sählä, Possu ja onhan noita. Mutta eikös se niin mennyt että rakkaalla lapsella on monta nimeä?



♥: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti