Sivut

lauantai 12. joulukuuta 2015

♦Luukku 12♦



Moikka!
Olen tunnetusti maailman surkein kuvaamaan videopostauksia. Mulla oli ajatuksena kuvata tänään teille videopostaus meidän upeasta maastoreissusta, mutta mites kävikään. Tajusin jo kotona, että maastoon en järkkäriä voi ottaa, päätin siis kuvata puhelimella. Tallilla hokasin kuitenkin, että puhelimen muisti on aivan täynnä ja videot kuormittaisivat sitä liikaa. Päätin siis yrittää ottaa kuvia mahdollisimman paljon päivän aikana, jotta saisin edes jonkun laisen postauksen aikaiseksi. Eli aika vaatimaton postaus nyt tulee, mutta koittakaa kestää!

Eli meillä oli tänään tarkoitus mennä maastoon pikku poniporukalla. Janita ja Penni, Viivi ja Tomaatti sekä tietysti minä, Nea ja Ressu. Lähdin tallille jo vähän yli 12. Tallilla laiteltiin ponit valmiiksi ja suunnattiin turvat kohti metsätietä. Aurinko paistoi kivasti ja pikku pakkanen kipristeli vähän nenän päätä. Ponit käyttäytyivät tosi hyvin ja oli todella rento ja hauska meininki.



Pääsimme menemään lenkin josta emme Nean kanssa edes tienneet. Lenkki tuli kivasti metsän läpi samaan paikkaan josta se alkoikin. Lenkin kävelemiseen meni n. tunti joka on mielestäni aika loistavan pituinen matka.


Laiteltiin siinä sitten ponit pois ja lähdin kotiin. Kävin välissä nopeasti kotona syömässä ja lähdinkin melkein heti Vuotavaan. Jade oli ollut tallilla jo aamusta asti tekemässä aamutallia. Laittelimme hevosille vedet ja menimme ratsastamaan. Itse menin pitkästä aikaa taas Luukaksella. Luukas oli aika pois avuilta ja esimerkiksi pohkeenväistöjen kanssa saimme taistella tovin varsinkin vasemmalle.


Laukat meni alkuun ihan kivasti kunnes poni keksi jonkun oman jutun sinkoilla kaikkialle. Se lähti ensimmäistä kertaa multa oikeasti käsistä. Aluksi nauroin vain ponille, mutta kun sama jatkui monta kertaa aloin ottaa asian vakavammin ja lopulta sain apuni läpi ja taottua ponin päähän ettei sen tarvitse singota vähän väliä.


Ratsastuksen jälkeen kannettiin viimeisetkin vedet sisälle, kasteltiin heinät ja haettiin loput hevoset sisälle.

Tällainen päiväkirja tyyppinen postaus tällä kertaa. Mitä mieltä olitte?

 
 
♥: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti