Sivut

lauantai 5. joulukuuta 2015

♦Luukku 5♦

 
Moikka!
Perinteisin jouluun liittyvä kysymys on "mitä toivot joululahjaksi?". Aina pienempänä kun joulukuun aikana se lelulehti saapui postilaatikkoon alettiin sitä katsella ja listata tavaroita, jotka olisi halunnut löytää kuusen alta jouluaattona. Nyt kun ikää on tullut lisää ajatus maailma on muuttunut aivan toiseksi. Enään ei toivota nukkeja ja palapelejä. Ei enään kukaan halua lahjaksi leluja. Pienenä kaikki pehmeät paketit olisi voinut heittää suoraan roskikseen, sillä sehän tarkoitti vain tylsiä villasukkia tai kamalan pitkäkestoista sovitus sessiota.

Postauksen kuvat ovat Googlesta, mutta rajasin haun niin että käytän kuvia ihan laillisesti.

Joululahjat osoittavat mielestäni kunnioitusta toista ihmistä kohtaan. Halutaan välittää tästä henkilöstä ja saada hänelle hyvä mieli. Itse ilahdun aina lahjoista, sillä olen otettu siitä että joku on halunnut käyttää ne rahat minuun eikä esimerkiksi ole ostanut itselleen suklaalevyä tai karkkipussia.


Joululahjatoiveita kysellään yleensä aina näin ennen joulua, kun yritetään saada inspiraatiota täydelliseen joululahjaan. Kuitenkin nykyisin on vaikea sanoa mitä toivoo joululahjaksi ja varsinkin kavereille vastausta on todella vaikea antaa. Joko toiveita ei ole tai sitten ne ovat niin kalliita että sen ääneen sanominenkin on jo häkellyttävää.


Itselläni toiveita ei juurikaan ole. Jotain heppa-aiheista ja Ressulle sopivaa tavaraa olisi ihan mukava saada ja tietysti kestosuosikit suklaa ja vaatteet kelpaavat aina. Opintojen kannalta oma tietokone olisi ihan viisas, mutta toisaalta ei mikään pakollinen ja tämän hetken ostoslistan ykkönen.


Suurin ja varmasti oudoin toiveeni on se että jouluaatto olisi valkoinen. Ei väliä vaikka vielä 23 päivä sataisi räntää, mutta jos aatto aamuna heräisi ja huomaisi pakkasen kiristyneen yön aikana ja rännän tulleen lumena maahan. Ja vaikka lumi sulaisi heti seuraavana päivänä, se ei haittaisi kunhan lumi pysyisi koko aatto päivän.


Tähän loppuun mulla olisi teille pyyntö. Voisitteko laittaa minulle kysymyksiä ihan mihin aiheeseen vaan liittyen. Kysymysten tulisi olla kuitenkin sellaisia joihin ystäväni voisivat vastata. Kiitän kaikkia kysymysten laittajia jo etukäteen.

♥: Jenna

4 kommenttia:

  1. Minkälainen Jenna on päästessään vauhtiin?
    Mitä asiaa Jenna rakastaa eniten maan päällä?
    Mie oon hyvä keksimään kysymyksiä mut... :D

    VastaaPoista
  2. hei löysin sukupostin avulla sun blogin. Mulla ja mun äidillä on Recordin veli ylläpidossa, Roy. Ompas hauska et löysin sun blogin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho ompa kiva :) Tuu toki juttelee jossain, ois kiva kuulla onks veljekset samanlaisia :D Facebookista ainakin löydyn nimellä Jenna Huovinen. :DD

      Poista